Policija u Bijelom Polju oduzela kokain, pištolj i novac

„Službenici Odsjeka su na ovaj način prekinuli još jedan slučaj ulične prodaje opojne droge kokain na području Opštine Bijelo Polje“, saopšteno iz policije

 
FOTO: UPRAVA POLICIJE

Policija je uhapsila M.P (40) iz Bijelog Polja koji se sumnjiči za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

„Službenici Odsjeka za borbu protiv droge i Interventne jedinice CB Bijelo Polje su, 07.02.2018. godine, postupajući po prethodno proibavljenoj naredbi sudije za istragu Višeg suda u Bijelom Polju, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.P. (40) iz Bijelog Polja. Pretresom prostorija i lica, policijski službenici su pronašli i oduzeli četiri pvc zamotuljka sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain, ukupne težine oko 1,3 grama. Daljim prestresom, policijski službenici su pronašli i oduzeli pištolj marke „Vzor 50″ kalibra 7,65 mm, sa 8 metaka u okviru, u ilegalnom posjedu, novac u iznosu od 540 eura kao i mobilni telefon“, saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da su službenici Odsjeka na ovaj način „prekinuli još jedan slučaj ulične prodaje opojne droge kokain na području Opštine Bijelo Polje“

Pronađena i oduzeti droga i oružje biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se M.P. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela.

Izvor: Vijesti.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor