Pol Mekartni: Ignorišem godine i nikada neću stati

Pol Makartni ima novi album, i kreće na britansku turneju. Upravo je izdao promotivni singl pod nazivom “Come on to Me” koji mladalačkom energijom nadmašuje sve što se posljednjih mjeseci pojavilo na tržištu. Maka, kako ga Englezi zovu odmilja, sviraće 12. decembra u rodnom Liverpulu, potom u Glazgovu i u Londonu. Prije toga počeće svoju turneju pod nazivom “Freshen Up” u kanadskom Kvebeku 17. septembra, samo deset dana poslije objavljivanja novog albuma koji nosi naziv “Egypt Station”.

Makartni ima 76 godina i po svemu sudeći ne planira da da se u skorije vrijeme penzioniše. Brojni obožavaoci postavljaju pitanje: da li će nastupati i kada bude imao 80?

“To mi djeluje nezamislivo i pomalo neprikladno”, kaže bivši član slavnih Bitlsa.

“Ali, da vam nešto ispričam: kad sam imao 17, na akademiji koju je pohađao Džon Lenon bio je neki momak od 24. Bilo mi ga je tako žao. Bio je tako star! Ljudi kažu da su godine samo broj, ali brojka sve veća što si stariji. No, ako mi to ne ometa život, ne žalim se. Mogu to da ignorišem, što i činim. Nikad neću stati”, rekao je ser Mekartni.

Izvor: Cdm.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor