Pogledajte ludnicu u studiju HRT-a: Prosinečki nije smio da gleda, Jeličić u transu

Prava euforija vladala je u studiju Radio-televizije Hrvatske nakon što su „vatreni“, poslije dramatičnog meča (2:2, penalima 4:3) eliminisali Rusiju u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

Stručni komentatorski tim HRT-a koji čine Marko Šapit, Joško Jeličić, Robert Prosinečki, Anton Samovojska i Mateo Beusan pratili su meč u Sočiju ali – nijesu mogli da sjede.

Štaviše, svi osim nekadašnjeg sudijskog asa SFRJ Beusana su bili na nogama, nervozno šetajući po studiju. Jeličić i Prosinečki nijesu mogli ni da gledaju prema ekranu tokom penala, a bivši igrač i trener Crvene zvezde se u trenutku kada je Rakitić loptu postavio na bijelu tačku okrenuo i podigao ruke u vazduh.

A nakon što je Rakitić poslao Hrvatsku u polufinale, baš kao što je u posljednjoj penal seriji presudio i Danskoj u prethodnoj nokaut rundi, Joško Jeličić je upao u pravi delirijum.

Bivši igrač splitskog Hajduka i zagrebačkog Dinama, koji je bio i reprezentativac Hrvatske u periodu od 1992. do 1993, pogodak Rakitića je proslavio grleći sve oko sebe i trčeći oko stola.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor