Pogledajte kako će izgledati SC Morača: Dodaju se tribine, biće oko 6.000 mjesta

Predsjednik Košarkaškog kluba Budućnost Dragan Bokan predstavio je danas projekat prilagođavanja odnosno rekonstrukcije Velike sale SC Morača u skladu sa standardima Eurolige.

Donosimo vam i ilustracije kako će izgledati SC Morača.

„Imamo odlično prolazno vrijeme i već smo za to dobili pohvale od čelnika Euro lige tako da ćemo sve radove završiti do kraja avgusta kako je i planirano“, naglasio je Bokan.

Projektom rekonstrukcije, predviđeno je da se doda još jedna pokretna tribina od 400 mjesta na strani koja trenutno nema tribinu, da se postojeće tribine šire u jednom ili dva reda, a da je kapitalna investicija izgradnja galerije koje će imati oko 900 mjesta na strani SC Morača gdje se trenutno nalazi semafor.

„Dakle, nakon rekonstrukcije SC Morača će imati blizu šest hiljada mjesta tako da je to i više nego što smo i očekivali, a svakako i iznad propisanog standarda koji zahtijeva Euro liga. Što se tiče ostalih investicija, radiće se novi parket i obilježavanje, renoviranje svlačionica, klimatizacija, nova rasvjeta i izgradnja VIP salona. Svakodnevno posvećeno radimo, menadžement KK Budućnost je u stalnom kontaktu sa čelnicima Eurolige i, kao što smo najavili na proslavi, sve ide planiranom dinamikom, čak imnogo bolje nego što smo očekivali, tako da će sve biti završeno i spremno za početak takmičenja KK Budućnost u Euro ligi“, zaključio je Bokan.

Izvor: RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor