Pogba opet razbjesnio Murinja

Neki igrači Junajteda su se vratili ranije kako bi se spremili za start narednog petka, a Murinjo je pokušao da natjera Pogbu da učini isto. On je apelovao na igrače da skrate odmor kako bi se uigrali za start, no Francuz nije želio ni da se javi.

Umjesto treninga, lude žurke po Kaliforniji, to je dodatno razbjesnjelo Murinja, Pogba će se vratiti u poneđeljak u Englesku i jasno neće biti spreman za start, a vjerovatno ni za drugo kolo.

Ovo je bila reakcija i na pritiske Junajteda da promijeni menadžera kao što je učinio Lukaku, ali Francuzu ne pada na pamet da se odrekne Rajole. Kontroverzni menadžer i Murinjo su navodno imali neprijatan razgovor, kada je Portugalac upozorio Pogbinog menadžera da ne ide okolo i nudi svog igrača, prvo Barseloni, a onda i Juventusu.

Kombinacija sa Barselonom je otpala, nije tajna da je Pogbina želja Juventus, ali transfer je neostvariv. Murinjo ga neće pustiti, no pitanje je sa čim će se suočiti, ako Francuz nastavi po starom, Pogba sa Mundijala i onaj iz PL kao da su dva različita igrača.

Juventus je imao ideju da pozajmi Pogbu sa obaveznim otkupom na kraju sezone, kako bi troškove prebacio u narednu sezonu, ali je naišao na zid, navodno je Junajted tražio 200 miliona eura, gotovo duplo nego što je platio Italijanima za povratak Pogbe na „Old Traford“.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor