Podzemni prolaz na glavnoj Željezničkoj stanici u Nedakusima, u Bijelom Polju, pun je vode čime je onemogućen nesmetan ulazak na perone

Podzemni prolaz na glavnoj Željezničkoj stanici u Nedakusima, u Bijelom Polju, pun je vode čime je onemogućen nesmetan ulazak na perone.

Zaposleni na željezničkoj stanici potvrdili su Dnevnim novinama da su podzemni prolazi puni vode, za šta okrivljuju odgovorne na željeznici.

„Nijesmo kompetentni da dajemo nikakve izjave, jer bi bili sankcionisani, ali je istina da se veoma malo vodi računa o održavanju željezničke stanice. Objekat je zaista ruiniran i smatram da bi država, ukoliko nadležni na željeznici ne žele da tome posvete pažnju, trebalo hitno nešto da preduzme i da se stanje dovede u red“, kazao je jedan od radnika na željeznici.

Predsjednik mjesne zajednice Nedakusi Željko Raičević nedavno je kazao da su se u vezi sa problemom izgradnje podvožnjaka na željezničkoj stanici više puta obraćali Željezničkoj infrastrukturi.

“Zbog neizgrađenog podvožnjaka, dešavale su se tragedije. Ranije smo tražili da se postojeći podzemni prolaz produži za 50-ak metara i napravi podvožnjak prema naselju. U postojećim okolnostima, najprihvatljivije rješenje je produžiti taj prolaz ispod šina i tako izaći prema naselju, čime bi se obezbijedila sigurnost mještana”, kazao je Raičević.

Izvor i foto: Dnevne novine

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor