Podgorica: Policija pronašla “Ladu Nivu“ pljevaljskih tablica punu droge

Službenici Odjseka za borbu proiv droge pronašli su prekjuče napušteno vozilo u kojem je bilo oko 90 kilograma opojne droge marihuna tipa skank.

     Kako su naveli u saopštenju, rade sve kako bi identifikovali osobu koja je upravljala vozilom.

“Službenici Odsjeka su, 12.03.2018. u večernjim satima, u naselju Stari Aerodrom, pronašli napušteno pmv marke „Lada Niva“ pljevaljskih registarskih oznaka, u kojem je primjećeno, vizuelnim pregledom, da se nalazi više pvc džakova. Službenici policije su nakon toga dislocirali pronađeno vozilo koje je obezbijeđeno na parking prostoru Centra bezbjednosti Podgorica“- navedeno je u saopštenju policije.

Policijski službenici su, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a shodno naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršli pretres pronađenog putničkog motornog vozila.

“Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli četiri veća pvc džaka i jednu veću putnu torbu, a u kojima se nalazilo ukupno 101 pakovanje sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, tipa skank, ukupne težine od oko 90 kilograma. Preduzimaju se mjere i radnje u cilju identifikacije lica koje je upravljalo navedenim vozilom kao i utvrđivanja vlasništa predmetnog vozila“- dodali su u saopštenju.

Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor