Počinje ugradnja nove javne rasvjete u Tršovoj ulici

U nastavku uređenja centra grada i modernizacije javne rasvjete na teritoriji Pljevalja, počinju radovi na rekonstrukciji javne rasvjete u Tršovoj ulici.

Naime, nakon završenih radova na modernizaciji javne rasvjete u Ulici Kralja Petra I, kao i parku ispod Pošte Crne Gore i parku Trga „13. Jul“, na potezu od NLB banke do Crkve Svete Petke počinje zamjena 28 starih, energetski neefikasnih – novim LED svjetiljkama i stubovima, koji će stilski i tehnički biti podudarni sa stubovima u centru grada.

Vrijednost investicije koju finansira Opština Pljevlja je 22.188,97 eura sa uračunatim PDV-om, a radove će izvesti firma “BB SOLAR” doo doo iz Podgorice.

Ovim aktivnostima Opštine Pljevlja dodatno se unaprijeđuje kvalitet osvjetljenosti saobraćajnica, postiže se značajno smanjenje potrošnje električne energije kao i smanjenje štetnih izduvnih gasova.

Opština Pljevlja će nastaviti sa aktivnostima na izgradnji i modernizaciji javne rasvjete i na drugim lokacijama, u skladu sa planom i programom rada.

Izvor: pvportal.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor