Počelo renoviranje Morače za nastup Budućnosti u Evroligi

Predsjednik Budućnost Volija Dragan Bokan ništa ne želi slučaju da prepusti. U pitanju je ogroman ulog “Morača se do sredine septembra mora umiti i skockati za nastupajuću sezonu “plavo-bijelih u evroligaškom takmičenju.

Obećanja data Evroligi da će Crna Gora, Podgorica i Budućnost, do predviđenog roka (sredina septembra) ispuniti neophodne zahtjeve koji se tiču dvorane glavnog grada, naš trofejni klub želi da održi. Korak je već napravljen, a pohvale koje je Budućnost dobila od Evrolige, da su maksimalno iskoristili prethodne sedmice, tek će dobiti na značaju kada čelnici ove košarkaške kuće, vjerovatno sredinom jula, dođu u obilazak radova u, i pored dvorane.

KK Budućnost Voli predstavio je 16. maja projekat za povećanje broja sjedišta u SC ,,Morača, što je jedan od najvažnijih uslova za nastup u Evroligi iduće sezone.

“Ne želimo ništa slučaju da prepustimo. U terminima dogovora treba raditi. Nijesam siguran, ali vjerujem da ćemo kompletan posao završiti do kraja avgusta. Upravo su juče počeli radovi na potezu ispod glavnog semafora. Sklanjanje stolica juče je završeno na dijelu gdje je predviđena izgradnja galerija sa 900 mjesta”, kazao je direktor Budućnosti Slavko Radulović.

Projektom je predviđeno da se u dvorani postave dvije nove montažne tribine, ispod semafora sa oko 900 mjesta, a na suprotnoj strani još dodatnih 400 mjesta.

“Ovim projektom, ukupno dobijamo blizu 6.000 sjedišta, što je mnogo više nego što zahtijevaju propisi Evrolige. Radi se i sređivanje parketa, renoviranje svlačionica, nova rasvjeta i izgradnja VIP salona. Svakodnevno smo u poslu, komunikaciji sa Evroligom i kao što smo najavili na proslavi titule, sve ide mnogo bolje nego što smo očekivali”, rekao je nedavno prvi čovjek Budućnosti.

Izvor: Cdm.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor