Pljevlja: Sadili kanabis pored kuće

 

Policija je juče uhapsila Pljevljake V.Đ.(42) i J.Đ.(64) jer su u neposrednoj blizini njihove kuće u selu Brvenica pronašli 144 zasađene stabljike kanabisa, visine tri metra. U odvojenoj akciji u Tuzima su zaplijenili 76 kg skanka.

                                       Zasađeni kanabis

Oni se sumnjile za krivično djelo neovlaščena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Pronađene stabljike su izuzete sa lica mjesta, kao i drugi tragovi, i biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja. „O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Bijelom Polju, koji je naložio sa se V.Đ i J.Đ. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnja da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga“, naglasili su iz policije.

Tuzi: Pronađeno 76 kg skanka

Policija je juče u mjestu Traboin pronašla  četiri odbačena improvizovana džaka u kojima se nalazilo 76 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je  skank, ukupne težine oko 76 kilograma.

„Policijski službenici intenzivno tragaju za četiri lica, za koja se sumnja da su odbacila opojnu drogu i nakon toga se dala u bjekstu u pravcu Albanije“, objasnili su iz policije.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor