Pljevlja: Pronađeno i oduzeto 3.650 šteka cigareta bez akciznih markica vrijednosti oko 50.000 eura; protiv osumnjičenog podnijeta krivična prijava

Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Pljevlja, postupajući na osnovu operativnih informacija, a u cilju suzbijanja nedozvoljene trgovine na području Opštine Pljevlja, pregledom vozila pronašli i oduzeli cigarete bez akciznih markica u vrijednosti od oko 50.000 eura. Protiv M.V. (37) iz Pljevalja je nadležnom tužiocu podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojana osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Naime, službenici Odsjeka i CB Pljevlja su na putnom pravcu Đurevića Tara – Pljevlja zaustavili i kontrolisali teretno motorno vozilo marke „Mercedes“ kojim je upravljao M.V. Vozilo je pregledano u krugu CB Pljevlja i tom prilikom policijski službenici su u tovarnom dijelu ovog vozila pronašli i oduzeli 3.650 šteka sa po 10 paklica cigareta bez akciznih markica čiji je promet ograničen, u vrijednosti od oko 50.000 eura.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima koji je naložio da se protiv M.V. podnese krivična prijava u redovnom postupku.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor