Platio dug za 25 porodica u prodavnicama

Humanista fondacije Hemias platio je dugove za dvadeset pet porodica u pet seoskih prodavnica-marketa u Bijelom Polju, kao poklon povodom mjeseca ramazana.

 

“Da mjesec Ramazana dostavlja milost na mnoga vrata, pokazuju raznovrsne pomoći koje se u prethidnih tri nedelje realizuju u domove porodica u potrebi. Korak dalje ide naš veliki humanista koji je obezbijedio sredstva za izmirenje cjelokupnih i djelimičnih dugova za dvadeset pet porodica u pet seoskih prodavnica-marketa u Bijelom Polju. Ovo će biti jedno lijepo iznenadjenje za njih, ulazeći u dane Bajrama sa jednom brigom manje”, piše na Fejsbuk profilu organizacije Hemias.

Saopštili su da ovakvim i sličnim postupcima stvaraju nova plemenita srca koja su spremna da budu nada za bolju budućnost nekih drugih porodica u socijalnoj potrebi.

“Imajići u vidu cilj i misiju fondacije, namjeravamo i dalje širiti spektar humanitarne pomoći. Trenutno su u fazi realizacije sanacije krovova kuca za nekoliko porodica”, poručili su iz Fondacije.

Partnerskim odnosom sa fondom Hilal u Bijelom Polju, kako su poručili, gradiće neke nove mostove bolji životnih priča za one koji su u potrebi.

Izvor: RTCG
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor