Petrovac: Djevojčice vezane i pretučene u učionici osnovne škole?

Uprava Osnovne škole “Mirko Srzentić” u Petrovcu ispituje šta se prije nekoliko dana dogodilo u učionici te obrazovne ustanove i da li je grupa dječaka zlostavljala dvije djevojčice.

To su Vijestima u petak saopštili iz više izvora, navodeći da je zbog tog slučaja zakazana i vanredna sjednica Nastavničkog vijeća.

Iz Uprave policije Vijestima je juče rečeno da im slučaj nije zvanično prijavljen.

Iako su informacije o tom događaju šture, svi sagovornici sa kojima su novinari “Vijesti” razgovarali potvrdili su jedno – provjerava se da li su djevojčice vezivane, a potom i pretučene.

Jedan od sagovornika “Vijesti” rekao je da je prije tog slučaja neko od učenika djevojčicama dao “snus”- vlažni rezani duvan, zapakovan u malim vrećicama koji nije droga i koji je popularan među tinejdžerima u regionu.

”Ispitujemo incident koji je prijavljen. Uzimaju se izjave od svih aktera, a zakazana je i sjednica Nastavničkog vijeća. U školi je pokrenuta interna procedura, a slučaj je prijavljen i policiji”, rečeno je “Vijestima” u upravi škole.

Policija je. prema saznanjima Vijesti, za incident u učionici saznala tek kada su inspektori tragom interesovanja redakcije posjetili tu obrazovnu ustanovu.

Izvor:KODEX.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor