Petnjičanin krio drogu u kući, uhapšen nakon potjere policije

Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv droge su danas, na Graničnom prelazu Dračenovac, lišili slobode osumnjičenog koji se potraživao za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

  „Naime, sluižbenici Odsjeka su, 07.09.2017. godine, u kući u selu Orahovo, Opština Petnjica, pronašli i oduzeli sakrivenu biljnu materiju tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, tipa skank, ukupne količine 1944 grama.

Osumnjičeni za ovo krivično djelo, I.A. (28) iz Petnjice, prilikom preduzimanja ovih aktivnosti je bio u bjekstvu i za njim se intenzivno tragalo. On je lišen slobode na Graničnm prelazu Dračenovac“- navodi se u saopštenju policije.

O događaju je, kako navode, obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pronađeni skank će biti upućen u Forenzički centar radi vještačenja.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor