Perez smiren: Može Modrić da ide, ali za 750 miliona

Real Madrid do ovog popodneva nije reagovao na spekulacije iz Italije. A kada se oglasio, Florentino Perez bio je prilično jasan. Kao udarna vijest na naslovnoj strani madridske Marke, odnosno njenog digitalnog izdanja, stoji oštri demanti da bi šampion Evrope mogao da pusti najboljeg igrača Mundijala u Rusiji.

Zapravo, Perez je bio vrlo precizan: „Jedina mogućnost da Luka Modrić napusti Madrid ovog ljeta jeste da zainteresovani klub Realu uplati 750.000.000 eura“. Tačka.

Ostaje nejasno kako 750.000.000 ako je Lukina otkupna klauzula pola milijarde, ali to je u ovom slučaju manje važno jer se tim ciframa sigurno neće baratati.

Koliko realno zvuči da bi Real mogao da odustane od Modrića zbog njegovih godina (uskoro puni 33 i posljednja je šansa da se na njemu nešto zaradi), toliko je teško povjerovati da bi u istom prijelaznom roku Kraljevski klub mogao sebi da dozvoli da ostane bez Kristijana Ronalda i Luke Modrića. Marka u istom tekstu, međutim, navodi da je to čak manji problem u odnosu na trenutnu situaciju u Madridu. Jer Perez i njegovi saradnici nemaju ni na vidiku adekvatnu zamjenu.

Modrić se sa porodicom trenutno nalazi na odmoru na Sardiniji i za vikend se vraća u Madrid gdje će razgovarati sa Florentinom Perezom i saopšititi mu svoje želje. Stav don Florentina djeluje dosta nepokolebljivo na prvu loptu, ali sjetite se samo kako je demantovao i odlazak Ronalda u Juventus. Samo pet, šest dana kasnije bilo je jasno da je CR7 novi napadač Stare dame…

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor