PAOK ostaje bez titule za zelenim stolom: Oduzeta tri boda

U Solunu se titula čeka od 1985. godine, djelovalo je da je ove sezone bliža nego ikad, ali PAOK će teško do šampionskog trofeja ove godine.

Crno-bijeli iz Soluna kažnjeni su oduzimanjem tri boda zbog prekida utakmice sa Olimpijakosom, a derbi na Tumbi registrovan je rezultatom 0:3! Pored toga, PAOK će naredne dvije utakmice pred svojim navijačima igrati bez publike, a već prva je okršaj sa liderom AEK-om 11. marta. Domaćin je kažnjen i novčanom kaznom 30.000 eura.

AEK je na prvom mjestu sa 54 boda, drugi će biti Olimpijakos sa 50, a PAOK tek treći sa 49… Ukoliko crno-bijeli iz Soluna ne savladaju AEK u derbiju, sve će praktično biti izgubljeno i u ovoj sezoni.

PAOK je na kraju platio ceh divljanja svojih navijača, koji su pred početak velikog derbija u Solunu rolnom fiskalnih računa pogodili trenera Olimpijakosa Oskara Garsiju. Sve se dogodilo u trenutku kada su igrači dva tima izašli na teren i čekao se početak meča, ali utakmica nije ni počela, pa su se čekale drastične mjere tamišnjeg nacionalnog Saveza.

Disciplinske mjere su bile više nego rigorozne po PAOK, a mogle bi direktno da odluče i borbu za šampionsku titulu.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor