Pao prvi snijeg na sjeveru, Kolašin, Plav i Gusinje bez struje, zastoji na putevima

Cio sjever je jutros zabijelio, a sa snijegom stigli su i problemi na putevima i nestanak struje u Kolašinu, Plavu i Gusinju.

     Prve pahulje pale su u Bijelom Polju, na Žabljaku, u Beranama, Rožajama, Andrijevici, Gusinju, Petnjici, Mojkovcu i Pljevljima.

Iz CEDIS-a su za CdM potvrdili da je zbog jakog nevremena i vjetra došlo do nestanka struje u Kolašinu, Plavu i Gusinju.

“Na svim energetskim objektima koji su u prekidu naše ekipe već rade na otklanjanju nastalih problema. O situaciji na terenu redovno ćemo obavještavati”, ističu iz CEDIS-a.

Snijeg je napravio probleme i na putevima. Na putu ka Bijelom Polju velika je kolona vozila, a snijeg kao što se i može vidjeti na fotografiji umnogome otežava saobraćaj.

Iz Auto-moto saveza kažu da je otežan saobraćaj na putu Šavnik-Žabljak-Pljevlja, a savjetuju i opreznu vožnju.

Na putu u rožajskom naselju snijeg je toliko napadao da su se grane obrušile na putu, tako da se i na ovom putu vozačima savjetuje oprez.

U Bijelom Polju kiša se sinoć pretvorila u sitne, a potom u krupne pahulje, koje su jutros građanima, a naročito djeci, izmamile osmjeh

Iako su meteorolozi najavili pad temperature a na sjeveru snijeg čini se da su mještani ipak iznenađeni, te sa nevjericom gledaju kroz prozor.

        Rožaje

Slično je bilo i u Rožajama, a na Žabljaku je pala velika količina snijega-čak 33 centimetra.

       Žabljak

     Bijelo Polje

       Gusinje

      Plav

                     Andrijevica

       Berane

      Petnjica

                   Mojkovac

Izvor i foto:CdM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor