Ova djevojka je nesrećna jer liči na Anđelinu Džoli

Veronika Blek toliko liči na glumicu Anđelinu Džoli da je često pomiješaju sa njom. Ipak, kako kaže, sličnost sa zvijezdom Holivuda nije joj donijela sreću.

Veronika ima 27 godina i dugogdišnji je model, a već godinu ne može da nađe dečka. Nakon raskida petogodišnje veze, Veronika je sama. Iako liči na jednu od najljepših žena na svijetu i teško bi bilo zamisliti da ona ne može da nađe dečka, ipak je tako.

“Voljela bih da upoznam nekog posebnog. Mislim da me se muškarci plaše. Mislim da ih zastrašuje to kako izgledam”, kaže Veronika.

Veroniku su počeli da porede sa slavnom glumicom još 2011. godine kada je prvi put povećala usne. Poređenje sa bivšom suprugom Breda Pita donijelo joj je napredak u karijeri, a Endži smatra “apsolutno predivnom”. Svjesna je svog izgleda, ali zbunjena reakcijama muškaraca.

“Muškarci su ponekad veoma nervozni i tresu im se ruke kad razgovaram sa njima, što je čudno, jer sam dobra osoba i definitivno nemaju čega da se plaše”, kaže Veronika koja nije oduvijek privlačila takvu pažnju. Naprotiv.

Kada je bila dijete, vršnjaci su je maltretirali u školi i nazivali ružnom. Upravo zato odlučila se na nekoliko plastičnih intervencija ne bi li popravila samopouzdanje. Iako je uspjela u tome, sreće u ljubavi još uvijek nema.

Veronika je rođena i odrasla u Kanadi, a bavi se i fitnesom.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor