Otvoren javni poziv za šest pozicija u Ministarstvu

Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija je objavilo je danas Javni poziv za pet vršioca dužnosti generalnih direktora direktorata, kao i za v.d. sekretara u tom resoru.

Objavljen je javni poziv za vršioce dužnosti generalnog direktora/ice sljedećih sektora: Direktorata za inovacije, inkluzivnost i otvorenost javne uprave, Direktorata za efikasnu implementaciju dobre javne uprave, Direktorata za infrastrukturu i informacionu bezbjednost, Direktorata za digitalizaciju i e-Servise, Direktorata za medije i za sekretara Ministarstva.

“Pozivamo sve zainteresovane kandidate/kinje koji ispunjavaju propisane uslove za radno mjesto visokorukovodnog kadra da se prijave na Javni poziv i svojim radnim iskustvom, znanjem, obrazovanjem i stručnošću iz određenih oblasti daju svoj doprinos razvoju javne uprave, digitalnog društva i medija Crne Gore. Takođe, snažno podstičemo žene, pripadnike manjinskih grupa i lica sa invaliditetom da se prijave na javne pozive za pozicije za koje smatraju da svojim obrazovanjem, radnim iskustvom, ekspertizom i vještinama ispunjavaju propisane uslove”, poručuju iz resora Tamare Srzentić.

Poručuju da su im potrebni ljudi koji posjeduju sljedeće kvalitete i vrijednosti: empatiju, skromnost i odgovornost, timski rad i inkluzivnost, svestranost i liderstvo, proaktivnost, nezavisnost u radu, inovativnost, fleksibilnost i adaptibilnost, kreativnost, dizajnersko razmišljanje i spremnost na promjene, jer žele, kako kažu, da mijenjaju politike i usluge koje pružamo i kreiramo, sa građanima i za građane.

“U Ministarstvu javne uprave, digitalnog društva i medija vjerujemo da smo svi mi stvaraoci iskustva usluga za građane. Uvodimo nove pristupe, principe i politike u rad javne uprave kako bismo svim našim građanima i građankama isporučili usluge na inovativan, transparentan, inkluzivan, agilan i efikasan način. Naš cilj, a posebna obaveza prema građanima i građankama Crne Gore je moderna, pristupačna, jednostavna javna uprava 21. vijeka. Naš strateški cilj je stvaranje javne uprave koja će graditi kulturu empatije, jednakosti, pristupačnosti, inkluzivnosti, transparentnosti i otvorenosti”, poručuju iz tog resora.

Prijave sa traženom dokumentacijom dostavljaju se do 01.07.2021. godine putem online forme na linku.

“Sve pristigle prijave naš tim će pažljivo evaluirati, a nakon evaluacije i ocjene prijava, kontaktiraćemo one kandidate/kinje kod kojih prepoznamo potencijal, kao i poklapanje iskustva i vještina kandidata sa aktuelnim potrebama našeg Ministarstva i obavijestiti ih o narednim koracima u procesu selekcije”, zaključuje se u saopštenju
Ministarstva javne uprave, digitalnog društva i medija.

Izvor:RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor