Otkrila što daje ćerki za ručak pa je napali: „Izgladnjuješ dijete“

Jednu mamu je prijateljica optužila da izgladnjuje svoju osmogodišnju ćerku nakon što joj je ispričala što malenoj sprema za ručak.

Budući da se zaista trudila da svom djetetu omogući zdravu prehranu, odlučila je da se požali drugim majkama na forumu Mumsnet i zatražiti njihovo mišljenje.

Objasnila je da njeno dijete ima osam godina i da je njena visina i težina primjerena za tu dob, a zatim navela što joj sprema za ručak: jednu mini pitu, šest grisina, kašičicu humusa, kašičicu guakamola sosa, šest velikih jagoda i slatkiš.

Dodala je da kći prije škole pojede zdjelu jogurta s voćnim bobica, popodne pojede komad sira ili voćku, a za večeru kuvani obrok, te čašu mlijeka prije spavanja.

„Uvijek jede male obroke za ručak i nikad se ne žali da je gladna. Moja prijateljica tvrdi da ju izgladnjujem i da njeno 18-mjesečno dijete jede više. Činila mi se zgrožena“, napisala je mama.

Oko njene se objave brzo razvila rasprava u kojoj su se jedni slagali s jelovnikom, dok su drugi tvrdili da je to za dijete ipak premalo.

„To je zbilja malo, sigurna sam da bi moje 11-mjesečno dijete to pojelo bez problema“, napisala joj je jedna mama.

„Moji klinci imaju sedam i devet godina, a nakon ovog bi još bili gladni“, složila se druga.

Drugi su pak naglasili da je svako dijete različito i sve dok je djevojčica zdrava i sita, ne bi trebalo da obraća pažnju na komentare.

„Ne ide da planinari na Sjeverni pol, doručkovala je prije toga i čeka ju večera“, napomenula je jedna mama.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor