Otkazan nastup Zorice Kondže na Bedem festu

Treće veče Bedem festa ostaje uskraćeno za nastup muzičke legende Zorice Kondže čiji je nastup izazvao veliko interesovanje publike, saopštili su organizatori.

„Nažalost zbog iznenadnih zdravstvenih problema spriječena je da nastupi na Bedem festu“, navedeno je u saopštenju.

Ipak, iz organizacije poručuju da poštovaoci njene muzike neće biti uskraćeni za nastup te će u narednom periodu njihov nastup biti organizovan nezavisno od festivala.

Bedem fest će pronaći adekvatan modalitet da svi koji su željeli da čuju Zoricu Kondžu večeras isto uspiju u narednom periodu, dodaju u saopštenju.

„Želim da se obratim svim vjernim poštovaocima Bedem festa i da im se zahvalnim za fenomenalne prethodne dvije noći i sjajnu energiju. Sa druge strane, nažalost moram da saopštim da Zorica Kondža iz ličnih zdravstvenih razloga nije u mogućnosti da nastupi večeras zbog čega mi je izuzetno žao. Sa druge strane znam da vjerujete Bedem festu i uvijek što smo rekli to smo i uradili i u nekom narednom periodu definitivno ćemo organizovati njihov nastup. Program će biti malo izmijenjen o čemu će javnost biti obaviještena. Dobrodošli ste i večeras da uživamo“, poručuje direktor fesitivala Petar Šundić.

Izmijenjeni program za treće veče festivala:

• 20:30 – KI
• 21:45 – Kaliopi
• 00:00 – Obojeni program
• 1:30 – Repetitor
• 3:00 – DJ IRON

Festival će večeras početi pola sata kasnije, dok će festivalske kapije biti otvorene od 20 sati a prodaja ulaznica počeće od 18 sati.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor