Search
Close this search box.

Osumnjičena da je u tržnom centru otuđila kozmetičke proizvode vrijednosti preko 500 eura

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su preduzimajući mjere i radnje na rasvijetljavanju krivičnih djela protiv imovine, procesuirali dva lica, saopšteno je iz Uprave policije.

 Osumnjičena da je u tržnom centru otuđila kozmetičke proizvode vrijednosti preko 500 eura

“Naime, službenici Stanice kriminalističke policije za suzbijanje imovinskog kriminaliteta su podnijeli krivičnu prijavu protiv J.P.(40) zbog sumnje da je počinila krivično djelo krađa na štetu jednog marketa za prodaju kozmetičkih proizvoda u tržnom centru u Podgorici. Ona je 4. juna, usljed nepažnje zaposlenih uspjela da otuđi kozmetičke i druge proizvode u vrijednosti od 562,00 eura, i napusti objekat. Policija je sprovodeći radnje iz svoje nadležnosti identifikovala lice i o navedenom obavijestila dežurnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici”, navodi se u saopštenju.

Takođe, policija je, dodaju, juče u Podgorici pronašla i lišila slobode E.R.(26) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo na štetu dva maloljetna lica iz Podgorice.

“On je oštećenima prišao dok su prolazili kroz park i uz prijetnje ih hvatao za garderobu i tražio novac, koji su mu oštećeni dali, nakon čega se uputio u nepoznatom pravcu. Par dana kasnije, E.R. je na izlazu iz parka u istom dijelu grada, ponovo zaustavio ova dva lica kojima je uputio prijetnje po život i tijelo. Imenovani će biti priveden Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost”, navodi se u saopštenju.

Izvor: Antena M

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor