Oliver Stoun i Benisio del Toro ponovo snimaju zajedno

Zvezda filma „Sikario“, oskarovac Benisio del Toro, igraće glavnu ulogu u novom filmu reditelja Olivera Stouna, „White Lies“ (Nevine laži).

Trostruki oskarovac Stoun napisao je scenario za ovu dramu smještenu u Njujork koja je žanrovski priličan iskorak u odnosu na njegova ranija ostvarenja.

Kako prenosi sajt „Deadline Hollywood“, u priči koja pokriva tri genecija, pratimo Džeka (Del Toro), dijete razvedenih roditelja koje sada ponavlja greške oca i majke u svom braku i sa svojim problematičnim sinom. Osjeća se kao u zamci i kreće na put požude ne bi li se oslobodio, ali time postaje samo još više izgubljen. Kada upozna ženu koja vodi sasvim drugačiji život od njegovog, počinje ponovo da otkriva sebe.

Snimanje bi trebalo da počne u Njujorku na proljeće 2019. a kastinzi za ostale uloge su u toku. Stoun i Del Toro radili su zajedno 2012. na filmu „Divljaci“.

Benisio je trenutno u srpskim bioskopima sa filmom „Sikario 2“, dok će na jesen premijerno biti emitovana njegova mini-serija „Escape At Dannemora“ u režiji Bena Stilera.

Svoj, za sada, posljednji igrani film, „Snouden“, Oliver Stoun snimio je 2016. a nakon toga režirao je serijal TV intervjua sa Vladimirom Putinom.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor