Oduzete cigarete vrijedne skoro 40.000 eura

U vozilu je pronađeno 356 šteka cigareta, dok je u magacinskom prostoru, u blizini kojeg je vozilo bilo parkirano, pronađeno još 35 kartonskih kutija u kojima se nalazilo 1.469 šteka cigareta.

Podgorička policija je juče, postupajući na osnovu operativnih informacija, izvršila kontrolu jednog vozila i magacina, gdje je pronašla i oduzela cigarete bez akciznih markica vrijedne skoro 40.000 eura. Zbog toga je protiv Janka Gačevića podignuta krivična prijava.

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su 11. juna u ulici Marka Radovića izvršili kontrolu teretnog motornog vozila „WV Caddy“  podgoričkih registarskih oznaka koje koristi J.G. (35) iz Podgorice. U vozilu je pronađeno 356 šteka cigareta, dok je u magacinskom prostoru, u blizini kojeg je vozilo bilo parkirano, pronađeno još 35 kartonskih kutija u kojima se nalazilo 1.469 šteka cigareta i 68 paklica bez akciznih markica-navode iz Uprave policije.

Ukupna vrijednost oduzetih cigareta je 39.813 eura.

O događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se protiv J.G. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina-navode iz UP.

Izvor:Dan

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor