Održana tradicionalna 22. Limska regata

Danas je iz Plava krenula 22. Tradicionalna Limska regata, na kojoj su učestvovali rafteri iz Srbije, BiH, kao i rafteri iz Bijelog Polja, Berana, Andrijevice, saopšteno je iz turističke organizacije Plav (TO Plav).

Ovu manifestaciju je otvorio predsjednik opštine Plav Nihad Canović zajedno sa predsjednikom NVO Euromost Almerom Mekićem i direktoricom TO Samirom Canović.

On je naglasio, da “trajanje Limske regate 22. godine potvrđuje činjenicu da za lijepu prirodu i sport ne postoje barijere i da ova manifestacija traje i spaja ljude, gradove i države”.

Canović je na kraju pozvao sve učesnike Limske regate, da odaju minutom ćutanja počast Jezdimiru Jezdu Vujičiću jednom od Osnivača Limske regate, koji je preminuo prije pola godine.

“Regata je krenula u 11.30 časova sa splavova na Plavskom jezeru gdje su rafteri prešli dionicu od Plava do Andrijevice, u dužini od 25 kilometra. Ova manifestacija promoviše turističke potencijale opština kroz koje prolazi rijeka Lim, kao i pogodne terene za upražnjavanje ekstremnih sportova”, navode iz TO Plav.

Kako dodaju, Limska regata je uspješno završena u Andrijevici, gdje će se rafteri večeras družiti uz muzički program koji je za njih pripremila turistička organizacija Andrijevice.

“22. Limsku regatu ove godine su organizovale turistička organizacija Plav i turistička organizacija Andrijevica”, zaključuju iz TO Plav.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor