Od izletišta u Krakalicama napravili deponiju

Istina je da su Pljevlja najzagađeniji grad u Crnoj Gori, ali je i istina da sve veći broj stanovnika ovog grada, koji nemaju ni zzrno građanske i društvene svijesti, baca smeće na sve strane. Divlje deponije u samom gradu nisu rijetka pojava, a uništitelji, ne daju mira ni onima koji odu na izlet van grada.

Jeda naša vjerna čitateljka, koja je juče krenunula na izlet, poslala nam je fotografije jednog od najljepših izletišta u Pljevljima, u Krakalicama, pored mjesta gdje se Kozička rijeka uljeva u Ćehotinu i gdje postoji ribolovni dom, a oko njega uređeno izletište. U blizini postoji i pijaća voda, mnogo zelenila, manja uvala u stijeni, a nalazi se desetak metra od asfaltnog puta.

Smeća je na sve strane, a da ne pričamo o drugim stvarima, uglavnom ovdje je potrbna akcija slična onoj koji su radili zapsoleni u Hotelu „Diatreta“ prije nekoliko dana kada su očistili Perovu luku. Takođe ispostavilo se da je nephodno, ako se već ulaže novac u izgradnju i uređenja izletišta, makar postaviti jednu kameru u blizini ili tokom ljeta angažovati redare, jer očigledno ovako dalje ne ide, jer sve više je onih koji uništavaju i ruže, a prolaze nekažnjeni.

Izvor:PVportal.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor