Obamejan i Arsenal: Posljednji sati…

 

Arsen Venger nema šta više da čeka i da kalkuliše u pregovorima, Arsenal je krenuo u totalnu ofanzivu na Pjer-Emerika Obamejan!

Prva ponuda Tobdžija od 56.000.000 eura je odbijena u Dortmundu, a skoro sigurno neće biti ništa ni od trampe u kojoj bi učestvovao Olivije Žiru jer njemu žena ne dozvoljava da napusti London i on se još nada pozajmici u Čelsi.

Zato je jedini izbor za Vengera da digne ponudu i da ispuni Borusijine finansijske zahtjeve koji su do sada iznosili 70.000.000 eura.

Arsenalova nova ponuda iznosi 68.000.000 i to je jako blizu onoga što traži Borusija Dortmund. Njemci treba da naprave samo mali ustupak i da se priča konačno završi poslije dvoneđeljnih pregovora. Biće to klupski rekord Arsenala u visini transfera…

Gabonac je odavno dogovorio svoje uslove, a to znači da će na Emiratima zarađivati 10.000.000 eura po sezoni tokom ugovora do 2021. godine. U pitanju su bukvalno odlučujući sati dok se cijela priča završi…

Borusija je priznala da će prodati Obamejana ako njeni zahtjevi budu ispunjeni, a navijači na Vestfalenu su izviždali kontroverznog napadača minulog vikenda i poručili mu da može da ide.

Jedini problem pored tih nekoliko miliona razlike u pregovorima je zamjena za najboljeg strijelca u Dortmundu. Borusija ga neće prodati dok ne dovede zamjenu.

Prva meta je Entoni Modest koji trenutno igra u Kini i zarađuje ogroman novac, ali bi pristao na smanjenje plate da se vrati u Njemačku gdje je rešetao u dresu Kelna. Transfer bi mogao da bude završen za 30.000.000 eura. Alternative su Visam ben Jeder iz Sevilje i pozajmica Mišija Batšuajia iz Čelsija.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor