NVO I GRADJANI ZAJEDNO KRENULI U ODBRANU LIMA: Ispod ,,Mesopromet-a“ ponovo ispuštena životinjska otpad i otpadne vode, spriječeno nelegalno odlaganje otpada na obali Lim-a (Video)

S obzirom da inspekcije i Komunalna policija u Bijelom Polju ne rade svoj posao, danas su se dan nakon objavljivanja u medije da je Lim zagadjen, aktivisti Euromosta, ribolovci i gradjani organizovali u cilju odbrane Lim-a.

Danas su opet na istom mjestu ispod kompanije,, Mesopromet- Franca“ snimili i fotografisali  ispuštanje životinjskog otpada kao i otpadnih voda. Očigledno je, kažu u Euromost-u, da će NVO i gradjani morati sami da preduzmu akcije u cilju odbrane Lim-a, jer je evidentno da  pojedinci smatraju da su jači od države i Zakona, ali su zaboravili da nijesu jači od naroda, kazali su u Euromost-u.

Kroz sprovedenu akciju ekoloških aktivista, su uhvatili i kako jedno lice nelegalno odlaže otpad na obali lima, koje je snimljeno i fotografisano tokom odlaganja.

Pogledajte snimke ove akcije, koju su takodje sproveli aktivisti Euromost-a, zajedno sa Sportskim ribolovnim društvom,, Sinjavac“ i gradjanima.

Traktor iz kojeg je izbacivan otpad koristi Komunalno preduzeće Lim za svoje usluge. Na snimku se čuje da ekološki aktivisti pozivaju Komunalnu policiju u Bijelom Polju, gdje se isti ne odazivaju na broj telefona koji se nalazi na sajtu opštine Bijelo Polje, takodje se ne odazivaju ni na broj telefona koji koristi načelnik Komunalne policije u Bijelom Polju.

Euromost i Sportsko – ribolovno društvo,,Sinjavac“ još jednom pozivaju sve gradjane i ribolovce, gdje god primjete nelegalno odlaganje bilo kakvog otpada u Lim, odma snime, fotografišu i proslijede na fejsbuk stranicu Euromost-a kao i drugim fejsbuk stranicama, koji su dostupni javnosti.

Foto i snimci:Portal sjevercg

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor