Novosti za ljubitelje „Breaking Bad“-a: Volter i Džesi se ponovo vraćaju

Producent Breaking Bada Vins Giligan otkrio je da ćemo Voltera Vajta i Džesija Pinkmena ponovo moći da gledamo u seriji „Better call Saul“ (Bolje pozovi Sola).

Breaking Bad je imao nevjerovatnu liniju zapleta, ali odnos između Voltera Vajta i Džesija Pinkmena je zaista „ukrao“ srce fanova.

Od kada je 2015. godine počela da se emituje serija „Better call Saul“, obožavaoci „Breaking bada“ su godinama pozivali Voltera Vajta i Džesija da se ponovo vrate na scenu.

I sada će ljudi konačno moći ponovo da vide svoj omiljeni par, jer producent Vins Galigan kaže da jedva čeka da ponovo vidi popularni dvojac u ulogama.

„Očajno želim da ih obojicu vidim u seriji „Better call Saul“. Piter Guld (scenarista) želi to, glumci takođe. Mislim da smo dovoljno dugo čekali. Bolje da imamo dobar razlog da se pojave“, istakao je Vins.

Ovu vijest potvrdio je i glumac Aron Pol koji je utemljio lik Džesija Pinkmena.

„Ako je Vins odlučio da ponovo vrati Džesija ulogom u seriji „Better call Saul“, to je sigurno uradio zbog velikog razloga. Sigurno njegova pojava ima svrhu i jedva čekam da im se pridružim.“

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor