Nova sezona, ali stari problemi u Crmnici i Virpazaru

Iako je nova sezona stari su problemi na područje Virpazara i Crmnice, koji su i ovog ljeta zatrpani gomilom smeća. Umjesto da se ponosimo ovakvim mjestima, pred turistima nam ne preostaje ništa drugo osim da se stidimo, jer Komunalno preduzeće, namjerno ili nenamjerno zaobilazi ovo barsko područje, ocijenili su u Demokratama Bara.

„Kakva je to Opština koja na ovaj način vodi računa o svojim sugrađanima i prirodi i kakve su to službe koje danima ne žele da isprazne kontejnere pune smeća? Mještani poručuju i mole da se ovakva bruka pod hitno zaustavi i pozivaju nadležne da bar potpuno uklone kontejnere kako se ne bi dalje brukali pred stranim turistima. Podsjećamo da se upravo prije nekoliko dana na skupštinskom zasijedanju u barskom parlamentu raspravljalo o radu komunalnog preduzeća i da je ono dobilo podršku aktuelne koalicije“, navodi se u saopštenju Demokrata.

Da, kako ističu, kojim slučajem mještani Virpazara i Crmnice mogu glasati, unaprijed se zna kakvu bi ocjenu ovom preduzeću dali.

„Ovako, nadležnima u Opštini puna usta elitnog turizma, a danima nijesu u stanju da isprazne par kontejnera, kao da Virpazar i Crmnica nijesu naši, barski“, naglašavaju u saopštenju.

Izvor:RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor