North fest u Kolašinu 27. i 28. jula 

Kolašinci će i ove godine uživati u dobroj muzici na drugom po redu ,,North festu,, koji će se održati 27. i 28. jula u Kolašinu.

     Kako su Portalu sjevercg kazali iz organizacije, ove godine pored domaćih snaga, grupe “Rudolf” iz Kolašina i “Akademie” iz Bara, nastupiće i nekadašnji pjevač “Generacije 5” i grupe “Smak” Dejan Najdanović Najda sa novim bendom “Smak Tribute”, tu je i jedan od najpopularnijih bendova 80-ih grupa “Bolero” koja poslije više od tri decenije priprema povratnički album.

,,Ono na šta smo posebno ponosni je činjenica da smo uspjeli da se dogovorimo sa članovima Tap 011 da se okupe u originalnom sastavu i da nastupe na ovogodišnjem North-u. Tako će publika imati priliku da poslije više od 20 godina uživo čuje Milana, Djoleta, Peru, Gocu Tržan i Ivanu Peters. Za ljubitelje nešto tvrđeg zvuka angažovali smo hrvatski bend “Sila nečista” koji nam dolazi iz Dalmacije i grupu “Ki” iz Kumanova koji su prošlogodišnji pobjednici “Zaječarske gitarijade”. Tako već u drugoj godini North fest prerasta u regionalni festival“.

   Ovogodišnje izdanje North-a će umnogome biti drugačije nego prošle godine, imamo veći broj učesnika koji će nastupiti u dvije festivalske večeri, u pitanju je vikend u špicu turističke sezone kada ljudi mogu pobjeći sa ljetnje vrućine u nešto svježiji Kolašin, a spremamo i prostor za sve one koji vole da kampuju, kazali su iz organizacije North festa.

     Kako su u svom saopštenju koje je dostavljeno Portalu sjevercg kazali iz organizacije, poznate su i cijene ulaznica. Jednodnevna ulaznica će koštati 7.00€ a dvodnevna 10.00€, a u toku je pretpromotivna akcija “Oli sa mnom na North?” gdje se uz jednu kupljenu dvodnevnu ulaznicu druga dobija gratis. Broj pretpromotivnih paketa je ograničen i mogu se kupiti i rezervisati pozivom na broj +382 67 498 118 ili na Fecebook stranici “North fest zvanična stranica”.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor