Nikšićka policija rasvijetlila dva razbojništva, tešku krađu i krađu

Zbog sumnje da su počinili krivična djela uhapšeni Z.K. (40) i S.K (28)

Nikšićka policija saopštila je da je rasvijetlila dva razbojništva, tešku krađu i krađu.

Kako se navodi u saopštenju policije, zbog sumnje da su počinili krivična djela, uhapšeni su Z.K. (40) i S.K (28).

„Pripadnici Centra bezbjednosti Nikšić su 19. jula postupili po prijavi vlasnika ugostiteljskog objekta koji je naveo da je u objektu zatekao nepoznato lice sa šrafcigerom u ruci koje je provalilo u objekat i otuđilo novac, te da ga je on spriječio da se udalji nakon izvršenog djela i zadržao ga do dolaska policije. Policija je lišila slobode Z.K. (40) iz Nikšića zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo“, saopšteno je iz policije.

Dodaje se da je rasvijetljeno i razbojništvo od 14. jula , zbog čega je uhapšen S.K..

„Sumnja se da je S.K. (28) iz Nikšića sa leđa prišao oštećenoj i upotrebom fizičke snage iz lijeve ruke istrgao novčanik sa novcem, gdje je tom prilikom ona zadobila laku tjelesnu povredu. S.K. je, sumnja se, izvršio i krivično djelo teška krađa na štetu ženske osobe 6. jula, na način što je istrgao novčanik sa novcem i mobilnim telefonom od oštećene“.

Iz policije navode da se sumnja da je S.K. zajedno sa D.K. (23) 14. jula iz kruga jedne firme u ulici Vuka Karadžića ukrao djelove putničkih motornih vozila i akumulatore.

„Na ovaj način osumnjičeni su izvršili krivično djelo krađa i oba su lišeni slobode i provedeni nadležnom tužiocu na dalju nadležnost. Policijski službenici Centra bezbjednosti Nikšić su pronašli dio otuđenih stvari koje su vraćene vlasniku“, saopšteno je iz policije.

Izvor: Vijesti.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor