Nikšićani osumnjičeni da su zapalili dva vozila

Budvanska policija uhapsila je Nikšićane J.M. (24) i L.T. (18) zbog sumnje da su danas u ranim jutarnjim časovima podmetnuli požar na dva vozila u Budvi, saopšteno je iz Uprave policije.

Dežurnoj službi je, kako je saopšteno, oko 4.10 prijavljeno da je u ulici Vojvođanska došlo do požara na dva vozila.

„Požar je lokalizovan od strane pripadnika Službe zaštite i spašavanja i na licu mjesta je izvršen uviđaj kojim je rukovodio državni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru. Konstatovano je da je došlo do požara na vozilu marke „VW Golf“ u vlasništvu bezbjednosno interesantnog lica G.M. (35) iz Budve i na vozilu marke „Peugeot“ u vlasništvu P.M.K. državljavnina Poljske“, navodi se u saopštenju.

Ističu da su odmah po saznaju za događaj službenici Centra bezbjednosti Budva preduzeli su niz mjera i radnji na identifikaciji i pronalasku osoba koje su podmetnula požar.

„Nakon sprovedene kriminalističke obrade policija je došla do sumnje da su J.M. i L.T. podmetnuli navedeni požar i oni su po nalogu državnog tužioca lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo izazivanje opšte opasnosti“, zaključuje se.

Izvor:RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor