Nije lako sve vrijeme igrati ozbiljno protiv slabijeg rivala

Crnogorski vaterpolisti su očekivano upisali i drugu pobjedu na Evropskom prvenstvu. Malta je bila „lak zalogaj“, a selektor „ajkula“ Vladimir Gojković je rekao da je najteže igrati ovakve mečeve.

Foto: wpolo.me

„Bilo je i dobrih i loših momenata, ali nije se lako motivisati u utakmici i sve vrijeme igrati ozbiljno protiv slabijeg rivala. Pokušali smo da izvučemo što više od ovog meča i malo smo se više bavili treningom poslije duela a Francuskom. Sada ćemo malo da se osvježimo i da se onda posvetimo Španiji“, rekao je Gojković.

Selektor se potom osvrnuo na meč sa Španijom koji će odlučiti o prvom mjestu u grupi. Kako je kazao, sa „furijom“ nema nepoznanica…

„Znamo jedni o drugima sve. Dva puta smo se ovog ljeta sastajali i dva puta smo pobjeđivali. Ipak, veoma su nezgodni, pogotovo na svom bazenu. Vjerujem da smo kvalitetniji i ako budemo na najboljem nivou onda će sve biti dobro u petak“, istakao je Gojković.

Centar Vladan Spaić vjeruje da su „ajkule“ tempirale formu na Evropskom prvenstvu.

„Odradili smo dva lakša meča u grupi, a sada je na redu ono pravo – derbi sa Španijom, pa nokaut faza. Vjerujem da smo dobro tempirali formu i da ćemo biti pravi. Kao i protiv Francuske, i sada su najvažnija tri boda, iako smo opet promašili veliki broj šansi“, kazao je debitant na velikim takmičenjima.

Izvor: RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor