Nele Karajlić snimio novi spot za stari hit “Bos il Hadžija“

Foto:Blic

Nele Karajlić se nakon sedam godina pauze vratio na muzičku scenu sa novom ekipom beogradskih muzičara, a prve koncerte održaće u Kanadi i SAD. Povratak je najavio i novim spotom za stari hit Zabranjenog pušenja ‘’Bos il Hadžija“.

Karajlića očekuju povratničke svirke sa All Star bendom 24. marta u Torontu, 25. marta u Vankuveru, 30 marta u Čikagu i 31. marta u Njujorku.

Karajlić je napisao autobiografsku knjiga „Fajront u Sarajevu“, koja je postala bestseer,a u pozorištu je postavio autorsku multimedijalnu predstavu „FBI- Dosije Tesla“, Karajlić se sada ponovo „stvarno uželio svirke i scene“.

„Vraćam se matičnoj aktivnosti, čistom rokenrolu. Zadnju svirku „Pušenja“ sam imao prije 20 godina, a „No Smoking“ prije šest, sedam u Londonu. Sad me zovu u Toronto, Vankuver, Čikago i Njujork. Nije loše za početak, za nas mlade talente,“ kaže ovim povodom Nele Karajlić.

On je sa ekipom beogradskih muzičara, na čelu sa gitaristom Ivanom Kizom Zoranovićem u „Master blaster“ studiju u Beogradu, ponovo snimio pjesmu „Hadžija il’ bos“, a na njihovom repertoaru će biti poznate pesme kao što su „Murga drot“, „Guzonjin sin“, „Pišonja i Žuga“, Lutka sa naslovne strane“, „Dan Republike“, „Šeki Is On the Road Again“, „Nedelja kada je otiš’o Hase“, „Djevojčice kojima miriše koža“, „Fikreta“, „Ja nisam odavle“…

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor