„Ne mogu da radim neke stvari kao prije deset godina!

Kristijanu Ronaldu i madridskom Realu ove sezone baš i ne ide, odnosno ne ispunjavaju očekivanja tradicionalno zahtjevnih, pomalo i razmaženih navijača kraljevskog kluba.

Portugalski velemajstor nema prosjek golova kao nekih prethodnih godina, ali uopšte nije zabrinut. Kaže da vjeruje da i dalje može da igra na prepoznatljivom nivou, ali da nije realno da radi neke stvari kao prije deset godina.

“Imam ambicije, još dosta ambicija. Vjerujem da svako mora da se trudi da ostvari svoje snove. Ja sam to radio i hoću da nastavim tako. Kada je u pitanju privatni život, stvari su sjajne. Moja porodica raste, veoma sam srećan“, rekao je Ronaldo za italijansko izdanje magazina Dži Kju (GQ).

Stvari stoje malo drugačije kada je u pitanju profesionalni život, odnosno Real Madrid.

“Imao sam dvije sjajne godine, osvojio sve sa klubom i reprezentacijom, a vjerujem da mogu da igram na vrhunskom nivou i u godinama koje dolaze. Ali, život je u stvari jedan veliki izazov. A ja se trudim da ostanem u formi, 100 posto spreman. Ipak, sada ne mogu da radim stvari kao prije deset godina. Moram da nađem balans, čak i u detaljima“, objasnio je Ronaldo.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor