Nakon što je Upravni sud poništio odluku o imenovanju savjeta Radija Bijelog Polja raspisan novi javni poziv

Nakon što je Upravni sud poništio odluku o imenovanju savjeta Radija Bijelog Polja, Skupština Bijelog Polja je raspisala novi javni poziv za podnošenje predloga kandidata za imenovanje članova Savjeta ovog Radija.

 Upravni sud Crne Gore je na osnovu tužbe koju je podnijela NVO,,Euromost”poništio odluku Skupštine Opštine Bijelog Polja o imenovanju Savjeta lokalnog javnog emitera Radio Bijelo Polje,broj 02-12227 od 30.12.2016 donijetu na sjednici Skupšine Opštine Bijelo Polje,30.12.2016 godine.

Tom odlukom, imenovani su bili članovi Savjeta lokalnog javnog emitera Radia Bijelo Polje,Rajko Stevović,Nebojša Knežević,Nejra Mekić,Uroš Vukićević i Lejla Džanković.

Rok za predlaganje kandidata je 45 dana od dana objavljivanja Javnog poziva u Dnevnom listu ,,Pobjeda“.

Predlozi za kandidata za člana Savjeta Radija Bijelo Polje, sa potrebnom dokumentacijom, podnose se Odboru za izbor i imenovanja Skupštine opštine Bijelo Polje na adresu: ul . Slobode bb.

Javni poziv objaviće se u Službenom listu Crne Gore-opštinski propisi, dnevnom listu ,,Pobjeda“ i na web sajtu opštine Bijelo Polje www.bijelopolje.co.me

Obrazac i izjava za imenovanje člana Savjeta , objaviće se na web sajtu opštine Bijelo Polje.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor