Nakon 14 godina u opštini Pljevlja kreće izgradnja tri igrališta

Opština Pljevlja izašla u susret zahtjevima građana i najavila izgradnju prostora namijenjenog za igru najmlađih. Stavka u budzetu za ovu namjenu iz godine u godinu se prepisuje i sada je predviđeno da se igrališta grade u Spomen-parku Stražica i naseljima Potrlica i Zlodo.

         Foto:dan.co.me

Nakon višegodišnjeg prolongiranja i odlaganja izgradnje dječijih igrališta ovog ljeta će se u gradskoj zoni Pljevalja graditi tri igrališta. Poslednje igralište namijenjeno za najmlađe izgrađeno je 2007. godine i od tada stavka u budzetu, za ovu namjenu, iz godine u godinu se prepisuje. Sada je predviđeno da se igrališta grade u Spomen-parku Stražica i naseljima Potrlica i Zlodo.

Bilo je više predloga ali je odlučeno da se igrališta grade na ovim lokacijama – kazala je za „Dan“ sekretarka Sekretarijata za uređenje gradskog građevinskog zemljišta Mira Čolović uz pojašnjenje da postoji potreba za izgradnjom igrališta i na drugim lokacijama. Ona je pojasnila da je neophodno neka igrališta i rekonstruisati jer su u dosta lošem stanju.

Potrebe za dječijim igralištima postoje i to je evidentno – kazala je Čolović

Izvor: dan.co.me

 

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor