Najbolje bile Ajša, Amina i Hana

Organizator je pobjednicima obezbijedio prigodne poklone i priznanja, a najbolji recitatori iz Petnjice učestvovaće i na državnoj smotri

PETNjICA – Opštinska smotra recitatora, osma po redu, okupila je u Centru za kulturu u Petnjici 28 takmičara iz srednjih i osnovnih škola, koji su nastupali u tri kategorije. Prema ocjeni žirija koji su sačinjavali profesori Samira Rastoder, Irena Ivanović i Izet Erović, od prvog do petog razreda, najbolji utisak ostavila je Ajša Latić, učenica Osnovne škole „Mahmut Adrović” iz Petnjice. Drugo mjesto u kategoriji mlađeg uzrasta osvojila je Minea Adrović, učenica osnovne škole „Savin Bor”, dok je trećeplasirana bila Nejla Latić, učenica Osnovne škole „Mahmut Adrović” iz Petnjice.

Amina Kočan, učenica Osnovne škole „Mahmut Adrović” ponijela je epitet najbolje u kategoriji srednjeg uzrasta. Drugo mjesto u ovoj kategoriji pripalo je Azemini Skenderović, učenici Osnovne škole iz Trpezi, dok je treće mjesto osvojila Alma Adrović, učenica osnovne škole iz Savinog Bora.

U kategoriji srednjoškolaca najbolje ocjene dobila je Hana Muratović, dok su Šejla Huremović i Almina Ličina zauzele drugo i treće mjesto.

Takmičenje je otvorio predsjednik opštine, Samir Agović, izražavajući zadovoljstvo što je i u vrijeme pandemije, uz poštovanje propisanih mjera, održana ova značajna i atraktivna manifestacija.

Organizator je pobjednicima obezbijedio prigodne poklone i priznanja, a najbolji recitatori iz Petnjice učestvovaće i na državnoj smotri.

D.J.

Izvor: Dan

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor