Na prevaru je odvezao iz grada i silovao

Više tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv tridesetogodišnjeg Podgoričanina zbog silovanja sugrađanke početkom maja u naselju Šteke, nadomak Podgorice, potvrđeno je Pobjedi iz Višeg suda.

„Optužnica protiv E. S. zbog silovanja dostavljena je Višem sudu na kontrolu koja će biti zakazana u zakonskom roku“, precizirala je savjetnica za odnose sa javnošću Aida Muzurović.

Prema navodima optužnice, E. S. je 10. maja oko 22.30 časova na prevaru odveo djevojku sa kojom je bio u prijateljskim odnosima u mjestu Šteke i silovao je.

Kako se navodi u optužnici, E.S. je tog dana po dogovoru sačekao djevojku nakon što je završila s poslom kako bi joj navodno ,,nešto rekao i usput prevezao do kuće“.

Kad je djevojka ušla u automobil, E. S. je krenuo da vozi u suprotnom smjeru od mjesta gdje ona živi. Ona ga je upozorila da vozi u pogrešnom pravcu i da mora stići kući do 22.30 časova, ali se on nije obazirao na to i nastavio je da vozi.

Djevojka ga je pitala gdje vozi, ali je on izbjegao da joj odgovori. Kako bi joj skrenuo pažnju, pričao joj je kako je nervozan zbog problema oko automobila.

Ignorišući brojna pitanja žrtve, E. S. je iz Siti kvarta nastavio da vozi ka Donjoj Gorici, a kada je izašao iz grada, zaustavio se u mjestu Šteke. Parkirao je automobil pored puta i rekao joj da samo želi sa njom da popriča dva minuta uz obećanje da će je prebaciti kući.

Međutim, umjesto očekivanog razgovora, optuženi je postao agresivan i počeo od djevojke da traži da ga zagrli i poljubi.

Izvor:RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor