Muzurović predstavljen u Budućnosti

Mladi defanzivac Amir Muzurović i zanično je predstavljen kao novi fudbaler Budućnosti. Devetnaestogodišnji Bjelopoljac je potpisao ugovor sa plavo-bijelima do ljeta 2024. godine.

Uzbuđen sam i srećan što sam dobio priliku da započnem saradnju sa višestrukim šampionom i najvećim klubom u Crnoj Gori. Ekipa me je odlično prihvatila. Neke momke znam i od ranije i mislim da ću se brzo uklopiti u novu sredinu. Siguran sam da od novih saigrača mogu dosta toga da naučim i da će mi dodatno pomoći da se prilagodim na novu sredinu– prenio je klupski sajt izjavu Muzurovića.

Visoki štoper je svjestan da mu neće biti lako da se u konkurenciji Vladana Adzića, Anta Babića i Velimira Vlahovića izbori za minutažu.

Cilj mi je da se nametnem treneru i zaslužim mjesto u ekipi. Nadam se da da ću dobiti određenu minutažu. Iskreno, očekujem da doprinesem osvajanju nove duple krune i dobrom rezultatu u Evropi – kazao je Muzurović.

Momak ponikao u bjelopoljskom Jedinstvu, neće morati da troši vrijeme na adaptaciju na prvoligaški fudbal. Protekle sezone je u dresu OFK Titograda odigrao 28 utakmica u eliti i upisao 2.463 minuta.

Puno mi je značila prethodna sezona, upravo zbog velikog broja utakmica i minuta. Mislim da se tako mladi momci najbolje razvijaju, stiču samopuzdanje i formiraju igrački. Nadam se da ću i ove sezone biti konkurentan i opravdati povjerenje koje su mi pružili klub i uprava– zaključio je Muzurović.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor