Mornar bez najboljeg u duelima sa Zvezdom?

Stručni štab košarkaškog kluba Mornar iz Bara suočava se sa ozbiljnim problemima uoči najvažnijih utakmica u dosadašnjem toku sezone.

Četvrtoplasiranu ekipu u drugoj polovini mjeseca očekuju polufinalni mečevi plej-ofa ABA lige sa Crvenom zvezdom mt:s, a nakon gostovanja Ciboni postoji bojazan da najbolji igrač u ekipi neće biti spreman za duele sa šampionom Srbije.

Portal „basketballsphere“ piše da je Uroš Luković doživio povredu kvadricepsa u duelu sa Cibonom i da mu je dijagnostikovana ruptura butnog mišića.

To znači da trener Mihailo Pavićević neće moći da računa na Lukovića za duel sa MZT-om, ali problem predstavlja činjenica da nije sigurno da će bivši centar Partizana biti spreman za mečeve sa Crvenom zvezdom mt:s.

Barani će učiniti sve da se Luković oporavi do početka plej-ofa ABA lige, a nije potrebno govoriti o tome koliki bi hendikep bio za Mornar ukoliko drugi najkorisniji igrač u ligi ne bi bio na raspolaganju.

Uroš Luković nije propustio nijednu utakmicu u ABA ligi od početka sezone i trenutno se nalazi na prosjeku od 13,5 poena i 7,5 skokova po meču.

Polufinalna serija između Crvene zvezde mt:s i Mornara startuje 18. marta. Revanš u Baru na programu je 24., a eventualna majstorica 31. marta.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor