Mladost poručila da neće trener voditi politiku kluba

Mladost je ponovo bez trenera. Nakon Dejana Vukićevića i Branka Smiljanića, “romantičari” su se razišli i sa Veskom Steševićem.

Tim povodom iz podgoričkog kluba izdali su saopštenje za javnost.

“Na sinoćnjoj sjednici Upravnog odbora FK Mladost smijenjen je dosadašnji trener Vesko Stešević, između ostalog zbog loših rezultata u odnosu na obećano i očekivano, a imajući u vidu kvalitet igračkog sastava. Igrački pogon fudbalskog kluba Mladost, bivšeg i budućeg OFK Titograd, nikada nije vodio ni trenirao nijedan predsjednik kluba, pa neće ni aktuelni, ali nijedan trener, pa ni Vesko Stešević, neće voditi politiku kluba, niti je vodio u prošlosti. Radi potpunog informisanja javnosti, saopštavamo da su sve želje i prohtjevi Steševića od prvog dana saradnje do juče, ispunjeni do posljednjeg zareza, počev od urednosti izmirivanja obaveza prema stručnom štabu i igračima, nabavke raznoraznih rekvizita i opreme, angažovanja pojačanja po njegovoj želji, veoma skupih priprema i svih ostalih uslova koje nema nijedan klub u Crnoj Gori.

Šta više, klub se na aktivan način bavio njegovim zdravstvenim problemom, iako je to bio dovoljan razlog da se zbog nemogućnosti izvršenja ugovornih obaveza sa njim raskine saradnja. Nažalost, mnogi dušebrižnici su jedva dočekali iznošenje nezrelih i netačnih stavova istog, kako bi obmanuli javnost u vezi sa situaci jom u FK Mladost, kao i pozicijom na aktuel noj tabeli Prve lige. Saopštenje završavamo starom crnogorskom poslovicom “drži sirotu za svoju sramotu”, koja potpuno oslikava situaciju vezanu za trenera Veska Steševića”, kaže se u saopštenju FK Mladost.

Izvor: Cdm.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor