Mladost ponovo FK Titograd

Fudbalski klub „Mladost“ ove godine zakoračiće ponovo u svoje mlade dane vraćajući proslavljeno ime „Titograd“, saopšteno je iz tog fudbalskog kluba. Oni pozivaju sve zaintetesovane da se jave na oglas za grafičko rješenje novog amblema koji će biti raspisan 7. maja.

 

„Tim povodom naš klub obavještava studente dizajna, ljubitelje fudbala koji vole naš grad, da će 7. maja biti otvoren konkurs za grafičko rješenje novog amblema“, navodi se u saopštenju FK „Mladost“.

Oni pozivaju sve zainteresovane da osmisle i sa njima podijele svoju ideju grba koje će na grudima nositi titogradski asovi.

„Novim dizajnom želimo da se podsjetimo vremena kada smo se radovali uspjesima asova crnogorskog fudbala. Odajući počast legendama, nove generacije igrača i zaljubljenika u fudbal grade svoj identitet i temelj za buduće uspehe, koji će se ogledati i u novom grbu kluba“, navodi se u saopštenju.

Za pobjednika konkursa koji će biti otvoren do 29. maja predviđena je novčana nagrada od 500 eura, a kako su kazali imaće i priliku da učestvuje u kreiranju novog vizuelnog identiteta kluba. Nagrada za drugo mjesto na konkursu je 250 eura, dok će autor trećeplasiranog rješenja osvojiti 150 eura.

„Ovom prilikom pozivamo i sugrađane da prate našu instagram i FB stranicu i učestvuju u odabiru pobjednika glasajući za svog favorita – naš stručni tim uzeće u obzir glasove fanova prije donošenja konačne odluke. Sa ‘Titogradom’ ste stvarali uspomene – stvarajte sa njim i budućnost!“, navodi se u saopštenju FK „Mladost“.

Izvor: RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor