Mladići uhapšeni zbog marihuane i LSD-a

Cetinjska policija je uhapsila dvije osobe osobe kod kojih su pronašli marihuanu i sintetičku drogu „LSD“.

“Slobode su lišeni M.N. (31) iz Budve i L.S. (22) iz Cetinja zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, saopštila je uprava policije.

Pripadnici cetinjske policije su na raskrsnici magistralnih putnih pravaca Cetinje – Podgorica – Budva kontrolisali vozilo u kojem su se nalazila ta dva lica, a kojim je upravljao M.N.

“Pregledom vozila pronađena su oko 102 grama marihuane, kod M.N. su pronađena dva pvc pakovanja sa sadržajem marihuane težine oko pet grama, a kod L.S. je pronađena sintetička droga „LSD“ i jedno pakovanje marihuane”, saopštila je Uprava policije.

O događajaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici koji je naložio da se osumnjičeni liše slobode i privedu mu se uz krivičnu prijavu na dalje postupanje.

“Policija je od M.N. privremeno oduzela vozilo radi vršenja kriminalističkih provjera”, saopštila je policija.

Rasvijetljena dva krivična djela iz imovinskog kriminaliteta

Policija je u Nikšiću identifikovalila osobe koje su izvršile dva krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta.

Na osnovu preduzetih radnji i prikupljenih dokaza policija je došla do sumnje da je M.K. (27) iz Nikšića 24. aprila pokušao da ukrade novac iz kladionice „Vezuv“.

Takođe, policija je došla do sumnje da je M.K. zajedno sa D.A. (23) 13. oktobra 2020. godine iz sportske kladinice „Met bet“ od zaposlene uzeo 210 eura.

“Oni su na ovaj način izvršili krivično djelo teška krađa na drzak način”, saopšteno je iz Uprave policije.
O događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilšatvu u Nikšiću koji je naložio da se protiv ovih lica podnesu krivične prijave.

Izvor:RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor