Mi smo odradili svoje u Pioniru – brejk

Trener košarkaša Budućnosti Aleksandar Džikić ocijenio je da je čvršća odbrana Crvene zvezde uzrok večerašnjeg poraza i dodao da vjeruje da će njegova ekipa u Podgorici biti bolja.

 
Džikić: Bićemo bolji u Podgorici (Foto: Beta)

„Zvezda je najavila da će biti čvršća u odbrani i bila je… Upravo to je bilo drugačije od jučerašnje utakmice i to je bilo ključno. Samo neozbiljni su mislili da će biti 3:0 samo za jedan tim“, rekao je Džikić novinarima poslije utakmice.

Poslije prva dva meča finala plej-ofa ABA lige neriješeno je 1:1, pošto su crveno-bijeli večeras slavili sa 69:59 u drugom meču.

„Neriješeno je, mi smo odradili svoje ovdje, a to je brejk. To što oni igraju ovdje, a mi u Podgorici ne znači da domaćin uvijek pobjeđuje“, rekao je Džikić.

On je ocijenio da je njegova ekipa imala priliku da pobijedi, ali je imao i šta da zamjeri svojim igračima.

„To je prije svega realizacija ispod samog koša gdje moji centri nijesu bili dovoljno konkretni. S druge strane Bjelica, Omić i Lesor su lako primali lopte pod košem…“, rekao je trener Podgoričana.

„Mislim da ćemo u Podgorici biti bolji. Iako je razlika na kraju bila 10 poena, mislim da je 38 i po minuta bila jedna lopta. Treba da popravimo ovo i biće bolje“, dodao je Džikić.

Izvor:RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor