Maroviću vraćen stan

Bivšem potpredsjedniku DPS-a Svetozaru Maroviću i zvanično je vraćen stan u Budvi koji mu je bio privremeno oduzet, navodi se u izvještaju Specijalnog tužilaštva.

                     foto: rtcg.me

Oni podsjećaju da je donijeta naredba kojom se određuje privremena mjera obezbjeđenja zabrana raspolaganja i korišćenja nepokretnosti uz zabilježbu zabrane u katastru nepokretnosti, a koja se odnosi na nepokretnosti broj/podbroj 1906 KO Budva, Babin do, prenosi Dan.

Radi se o porodičnoj stambenoj zgradi površine 259 metara kvadratnih, voćnjaku 2. klase površine 41m2 i dvorištu površine 500m2, upisani u LN 1511.

“Odlučujući o predlozima Specijalnog državnog tužilaštva, sudija za istragu Višeg suda u Podgorici donio je rješenje Kris. br. 57/17 od 28.07.2017. godine kojim je odredio privremenu mjeru obezbjeđenja zabrane raspolaganja i korišćenja označenih nepokretnosti. Protiv navedenog rješenja sucije za istragu Višeg suda u Podgorici, okrivljeni i sa njima povezana lica izjavili su žalbe, koje su odbijene kao neosnovane. Sud je usvojio žalbu punomoćnika osuđenog M.S. i preinačio rješenje sudije za istragu tako što je ukinuo privremenu mjeru u odnosu na imovinu stan M.S.”, navodi se u izvještaju.

Izvor: RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor