Manji prostor teži za izvedbu

Amira Medunjanin Trio koji, osim pjevačice, čine Bojan Zulfikpašić – klavir i Zvonimir Šestak – kontrabas, nastupio je sinoć u Kraljevskom pozorištu „Zetski dom“ na Cetinju.

 
Volim da se svi skupa družimo: Almira na nastupu (Foto: rtcg.me)

Amira Medunjanin je za Radio Crne Gore kazala da je prvi put na Cetinju i da joj je velika čast da nastupi u najstarijem pozorištu u Crnoj Gori i da joj je drago što su karte za concert odavno raspodate

.Medjunanin smatra kako su manji i intimniji prostori zahtjevniji za izvođača, ali je, sa druge strane kontakt sa publikom mnogo ljepši.

Manji i intimni prostori su i puno teži za samu izvedbu zato što, kada nekako imate direktan pogled oči u oči sa ljudima, možete vidjeti ako neko nije zadovoljan, pa vas to može poremetiti. Ja se najčešće fokusiram na te ljude koji mi djeluju da im nije tu baš fino i onda kad na kraju dobijem osmijeh, to mi je veliki uspjeh“, priča Almira.

S nastupa u „Zetskom domu“ (Foto: rtcg.me)

Na koncertu na Cetinju predstavili su pjesme koje su nastale tokom rada na prethodnim albumima, ali i novi singl na kojem su radili u Londonu.

„Najvećim dijelom to su pjesme koje smo Bojan i ja zajedno izvodili na koncertima, jer smo radili kao duet i kombinacija pjesama sa prošlih albuma. Radili smo nedavno jedan singl u čuvenom studiju ‘Bitlsa’ u Londonu, mislim da bi tu pjesmu trebali da izvedemo premijerno baš na Cetinju. Sa druge strane, nas dvoje volimo uvijek i da improvizujemo na koncertu, ne znamo u kom ćemo pravcu otići, i mi sami se znamo iznenaditi, zavisi od publike. Ja iz zezanja kažem da je to kao džuboks, pritisneš dugme i dobiješ pjesmu. Ali ja volim tu direktnu komunikaciju sa ljudima koji dođu na koncert, volim da učestvuju u programu, da to nije samo ono mi izašli na binu, uradili svoj program i otišli kući. Volim da se svi skupa družimo“, poručila je Medunjanin.

Izvor: RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor