„Makado“ od 26. do 29. januara

Treće izdanje Manifestacije kamernih dramskih ostvarenja – MAKADO, biće organizovano od 26. do 29. januara u okviru dramskog programa KIC-a „Budo Tomović“.

Manifestacija će, kako je saopšteno iz KIC-a, obuhvatiti četiri aktuelna dramska ostvarenja iz Crne Gore i jednu gostujuću predstavu, koje će premijerno biti izvedene pred podgoričkom publikom.

Naime, dokumentarna pozorišna predstava „Jami distrikt“, o najstarijoj naciji na svijetu, otvoriće manifestaciju u petak 26.januara, u Velikoj sali, sa početkom u 20 sati.

Autorski projekat Davora Dragojevića „Vrijeme je za magiju“, koji je namijenjen djeci starijoj od tri godine, na programu je u subotu 27. januara u sali DODEST sa početkom u 12 sati.

Istog dana podgoričkoj publici biće predstavljen autorski projekat Harisa Burine „Tako je govorio Lepi“, sarajevske „Heft“ produkcije. Predstava će biti izvedena u sali DODEST, sa početkom u 20 sati.

Kulturni centar „Nikola Đurković“ iz Kotora gostovaće sa predstavom „Gospodin Foka“ u nedjelju 28. januara, u Velikoj sali od 20 sati.

Manifestacija će biti završena sa predstavom „Krivica“ Nevladine organizacije „Roditelji za učenike“ u poneđeljak, 29.januara u sali DODEST od 20 sati.

Osim za predstavu „Tako je govorio Lepi“, ulaznice za sve predstave su besplatne i mogu se podići na biletranici KIC-a od petka 19. januara.

Cijena karte za predstavu „Tako je govorio Lepi“ je pet eura, a biletarnica KIC-a radi od devet do 20 sati.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor