Luxair će letjeti ka Podgorici do 4. novembra, pauza do proljeća

Iz Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu saopštili su da će avioni kompanija Lukser (Luxair) letjeti ka Podgorici do 4. novembra ove godine. Kompanija najavljuje da planiraju da uvedu nekoliko letova u vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika, a da će se vratiti redovnoj organizaciji letova iduće godine na proljeće.

Letovi ka Tivtu od juče su na pauzi.

Kako dodatno navode, za vrijeme turističke sezone u Crnoj Gori, koja je bila veliki uspjeh za matičnu zemlju, prevezli su veliki broj putnika Crnogoraca, Luksemburžana, i stranaca koji su željeli da se upoznaju sa ljepotama ove male zemlje, izuzimajući Crnogorce koji su najviše dolazili da posjete svoju porodicu.

“Predstavnici Luksera su izrazili posebnu zahvalnost Kulturno-informativnom centru Crne Gore u Luksemburgu, koji je povezao ovu veliku svjetsku kompaniju sa Crnom Gorom, dodavši da iako je Crna Gora relativno malo tržište, predstavlja veliki izazov, pogotovo u u špicu sezone i za vrijeme odmora, kada je pravo zadovoljstvo letjeti prema ovoj destinaciji”, saopšteno je iz Kulturno-informativnom centru Crne Gore u Luksemburgu, prenosi Rtcg.

Izvor:KODEX.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor